Producer and sale of wooden fence and concrete fence

Luxury fence

Luxe schutting

Een luxe hout in combinatie met beton schutting bestaat uit twee betonnen onderplaten van 36 cm hoog met een betonnen afdekkap en daarop een houten scherm van 130 cm hoog. De betonplaat is in diverse motieven verkrijgbaar in zowel enkelzijdig en dubbelzijdig motief. De betonpalen zijn verkrijgbaar met de volgende afwerkingen:  vlak, met bol of met diamantkop.

De hoogte van de luxe hout-beton schutting is na plaatsing gemiddeld 1.95 meter boven het maaiveld.

 

Kleuren en opties

Kleur

De betonelementen (platen en palen) van onze schuttingen zijn in 4 kleuren verkrijgbaar:  Wit, Antraciet, Stamp grijs en taupe.

Schermen

De houten schermen zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Toog, V-scherm en Standaard recht. Standaard gebruiken wij voor hout & beton schuttingen Komo-keur geïmpregneerd Grenen hout. U kunt ook voor vuren, douglas of bangkirai hardhout kiezen. De schermen zijn verkrijgbaar in 19, 21 en 23 planks, inclusief 2 liggers.

Afdekkap/afdeklat

Een recht scherm kan worden afgewerkt met een afdekkap, een toogscherm met een afdeklat. De afdekkap en afdeklat zijn van grenen hout en zijn op dezelfde manier behandeld als de overige grenen planken in de schutting. De afdekkap of afdeklat wordt boven op het scherm bevestigd. Uw schutting is zo sierlijk afgewerkt en het zorgt voor een langere levensduur van uw scherm. Zie rechts voor een close up foto en hieronder voor overzicht foto’s. Tevens zijn er ook beugellatten verkrijgbaar om over de bevestigingsbeugels te monteren zodat deze niet meer zichtbaar zijn.

Grenen vscherm
Grenen vscherm
Grenen trellis
Grenen trellis
Douglas gaastrellis
Douglas gaastrellis

Betonpaal met motief

U kunt de betonpalen van uw luxe hout-beton schutting ook in graniet motief bestellen. De betonpaal heeft zowel aan de voor- als achterzijde motief. Zie hier rechts voor een close up foto van de graniet motief betonpaal in de kleur antraciet.

Motieven en kleuren

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende kleuren en motieven.

Hebben u en uw buren een andere smaak qua motief? Geen probleem! Het is namelijk ook mogelijk om aan beide kanten een ander motief te kiezen. (Niet alle motieven zijn te combineren, kijk bij motieven voor de mogelijkheden).

Beschikbare motief/kleur combinaties: