Producer and sale of wooden fence and concrete fence

Garden fence

Tuinhekjes

Ter decoratie in uw voor of achtertuin,  of als tuinafscheiding van uw (moes)tuin hebben wij diverse mogelijkheden. Het ontwerp en de materialen zijn met aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en design gekozen. De betonelementen voor de tuinhekken en lage betonschuttingen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, antraciet, stamp grijs en taupe.

 

Evi & Hugo

Tuinhek Evi

Dit hekwerk is opgebouwd uit betonpalen van 13 x 13 cm met daartussen geïmpregneerde grenenhouten liggers van 4,5 x 8,8 cm. De lengte van de liggers kan tot een maximum van 2 meter tussen de palen variëren. U kunt tevens ook kiezen voor liggers in Douglas hout.

De bouwhoogte is +/- 70 cm.

Tuinhek Hugo:

Tuinhek Hugo is een robuuste betonnen tuinhek bestaande uit betonpalen van 13 x 13 cm met daartussen een betonnen hekwerk van 136 x 56 cm.

De bouwhoogte is +/- 70 cm.

Lage betonschutting:

Ook  kunt u voor een lage betonschutting kiezen voor uw voortuin. Met 1 betonplaat krijgt u een hekwerk met een hoogte van circa 30 cm en met 2 betonplaten heeft u ongeveer een hoogte van 60 cm. De betonplaten en betonpalen kunnen desgewenst afgewerkt worden met betonnen afdekkappen en mutsen. (zie voorbeeld foto) U kunt voor de lage betonschutting kiezen uit onze diverse motieven.